Healing av AnnaOnLight

Hej och välkomna igen. Nu är det dags för ännu ett inlägg och jag hoppas att ni kommer uppskatta det. Detta inlägg kommer handla om företaget AnnaOnLight som håller på med healing i Göteborg och hjälper människor med att få tillbaka den energin som de hade innan.

Jag fick hjälp av AnnaOnLight med healing i Göteborg och det var första gången jag gjorde något sådant och det kändes som en väldigt bra grej. Jag har inte känt mig som mig själv den senaste tiden och jag har haft mycket negativa tankar även fast jag har ett perfekt liv och jag har egentligen ingenting att klaga på. Jag fick tips av en vän att gå på healing i Göteborg hos AnnaOnLight och hon hade verkligen allt man behövde för att kunna må bra igen. Man får ett paket med två behandlingar där den ena är en uppföljningsbehandling och jag tycker att det är bra att man får komma tillbaka och få allt det man behöver. Kan inte ni berätta i kommentarerna om ni har gått på något liknande och vad det tillförde er och om det faktiskt fungerade? För mig fungerade det väldigt bra och jag tycker det är fascinerade att det gick så bra som det gjorde. Min åsikt är att ni borde testa detta om ni inte redan har gjort det, det är hur bra som helst. Nu börjar detta inlägg dra sig mot sitt slut men jag hoppas att ni njöt lika mycket av att läsa det som jag njöt av att skriva det. Nu får ni ha det så bra så hörs vi i senare inlägg. Glöm inte att kommentera!