Min son fick tillslut sin efterlängtade moped

God eftermiddag på er och välkomna till mig! Såhär mitt på dagen tänkte jag skriva ett inlägg, som ska handla om företaget BD Cykel Motor & Skog. Det var hos dem jag hittade mopeden till min son, då de säljer mopeder i Tingsryd.

Min son tog äntligen sitt mopedkörkort för några veckor sedan, det är något han längtat efter i flera år. Som förälder kan jag ingenting annat än vara stolt över honom, han lyckades trots allt klara allt på första försöket. Jag och hans mamma gick därför ihop för att köpa en moped till honom som belöning för att han jobbade så hårt med körkortet, han har även gjort ett par andra saker riktigt bra också. När vi letade efter företag som sålde mopeder i Tingsryd hittade vi ett par men kände oss mest trygga i att vända oss till BD Cykel Motor & Skog då vi sedan tidigare har hört mycket bra om dem. Väl hos dem fick vi all den hjälpen vi behövde, självklart var sonen med så han fick välja moped själv. Han hade jättebra kontakt med personalen och vi behövde näst intill bara gå med och sedan betala, han skötte snacket så bra på egen hand. Personligen var det roligt att se hur väl han pratade med personalen och kom fram till en bra lösning med mopeden, det gjorde mig bara ännu stoltare. Hur som helst hittade vi till slut en moped som passade honom perfekt, enligt alla de önskemålen han hade. Det gör att jag verkligen kan råda er att också gå till det här företaget om ni ska köpa moped och behöver ett företag som säljer mopeder i Tingsryd.